Aste Helsinki Oy | REKRYTOINTI
17669
page-template-default,page,page-id-17669,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Taittaja/graafikko

Aste Helsinki on mediaviestinnän moniosaaja, joka tarjoaa digi- ja printtiviestinnän sekä markkinoinnin kokonaisratkaisuja erilaisille brändeille ja organisaatiolle. Asteen n. 80 kokenutta ja osaavaa ammattilaista työskentelevät asiakkaidemme eduksi, etsien ja hyödyntäen uusia ideoita ja tietotaitoa. Asiakkaitamme ovat mm. Otavamedia, Otava, A-lehdet, KL-Kustannus, Kotimaa, Suomen Yrittäjät.

 

Haemme joukkoomme lisää lehtitaitosta vahvaa kokemusta omaavia tekijöitä. Arvostamme aloitteellisuutta, visuaalisuutta ja kokemusta moderneista markkinointiviestinnän eri keinoista ja kanavista. Olet luova, luotettava ja hallitset tiukat aikataulut sekä tarvittavat taitto- ja kuvankäsittelyohjelmat. Sinulla on tahto ja halu oppia uutta ja omaksut uusia asioita helposti. Toimit sujuvasti osana tiimiä, mutta et vierasta itsenäistä työskentelyä ja kannat vastuun työsi jäljestä – tämä on työssä onnistumisen edellytys. Digikanavien, liikkuvan kuvan osaaminen sekä some-trendien ja näihin liittyvän visuaalisuuden tuntemus katsotaan selkeäksi eduksi.

 

Laita lyhyt hakemus, CV työnäytteineen ja palkkatoive osoitteeseen eva.liukkonen@astehelsinki.fi

 


Jätä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti uusia viestinnän alan ammattilaisia ja osaajia esim. digitaalisten kehittäjien, graafisten suunnittelijoiden tai projektipäälliköiden osalta.

 

Voit halutessasi hakea Asteelle myös avoimella hakemuksella. Lähetä avoin hakemus, ansioluettelosi, mahdolliset työnäytteesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen aste@astehelsinki.fi