Tuotantoprosessit ja julkaisukanavat hallintaan

Kehitämme ja tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisen osaamisen ja parhaiden teknologisten ratkaisujen kautta. Tunnemme niin printin kuin verkonkin toimintatavat ja teknologiat kuin omat taskumme. Saat kaikki suunnittelun, tuotannon ja ylläpidon palvelut yhtenä kustannustehokkaana, yrityksesi tarpeisiin soveltuvana kokonaisuutena.

Teknologiapalvelut Markkinointi Design ja tuotanto Tärkeimmät teknologiat ja työkalut
Palvelut

Teknologiapalvelut

Myynti, TJ Aki Nykänen 040 533 1888 LinkedIn
Myynti ja asiakkuudet
Teknologiapalvelut
Joona Heinilä 040 145 6967 LinkedIn

Tukea ja tuottavuutta kaikissa vaiheissa

Kaiken toimintamme ytimessä on huolenpitopalvelu. Ylläpidämme kymmenien asiakkaiden julkaisujärjestelmiä ja rakennamme niiden päälle toimintamallit kuhunkin tarpeeseen.

Huolenpitopalvelussa ylläpidämme toimintaa ohjaavia järjestelmiä sekä julkaisujärjestelmiä. Kehitämme sivustoja yhdessä asiakkaan kanssa ketterästi. Aika ajoin isommat hankkeet viedään läpi projekteina ja ne hyvin usein sisältävät viestinnän toimintamallin uudistusta.

 • Kehittäjämme palveluksessasi

  Taito hyödyntää tekniikkaa tavoitteiden saavuttamiseksi on astelaisten ydinosaamista. Tuemme asiakkaidemme julkaisu- tai markkinointiprosessia kaikissa vaiheissa ja pyrimme parantamaan tuottavuutta optimoitujen työnkulkujen, integraatioiden sekä automaation avulla.

  Asteelta löytyy tarvittava osaaminen moneen eri teknologiaan. Toimivat digitaaliset palvelut, kuten asiakaspalvelu, kirjautuminen sekä myynti- ja markkinointikanavien yhdistäminen ovat meille tuttuja asioita, ja hyvä asiakaskokemus on meille itsestäänselvyys.

 • Luomme uutta

  Digitaalisen maailman rajattomuus on haaste, jonka jokainen yritys kohtaa optimoidessaan viestiensä tehoa ja tavoittavuutta. Puhutaanpa vaikka pelillistämisestä, infografiikasta, käyttöliittymäsuunnittelusta, digitaalisesta tarinankerronnasta tai kampanjakokonaisuuksien hallinnasta, konseptoimme ja toimitamme tarvittavan teknologian tai alustan tukemaan tavoitteitasi.

 • Ajantasainen teknologia takaa toimivuuden

  Ratkaisuissa käytämme tunnettuja, hyväksi todettuja tuotteita ja teknologioita kuten WordPress, WooCommerce, Amazon Web Services, WoodWing, React, ShopifyAdobe ja Atlassian, joista kokoamme asiakkaan tarpeeseen tehokkaan, toimivan ja parhaiten sopivan kokonaisuuden. Teemme tiivistä yhteistyötä alustatoimittajien kanssa ja Aste on mm. virallinen AWS:n Consulting Partner.

Markkinointi

Myynti ja asiakkuudet Mika Laitinen 040 500 4581 LinkedIn
Myynti ja asiakkuudet Tuomas Miettinen 040 546 1131 LinkedIn

Kuinka virtaviivaistaa markkinoinnin toteutus?

Markkinoinnissa menestyvät ne, joiden viesti kohtaa yleisönsä tehokkaimmin. Siksi markkinoija tavoittelee aina panostukselleen parasta mahdollista hyötysuhdetta. Me Asteella lupaamme virittää markkinointikoneesi toimivaksi, tai tarpeen tullen rakentaa prosessit alusta alkaen sujuviksi.

 • Tiimi tarpeiden ja tavoitteiden mukaan

  Asteen osaajatiimi koostuu aina monen alan asiantuntijoista. Markkinoinnin konseptisuunnittelu, palvelumuotoilu, design, sisällöntuotanto ja tekninen toteutus kulkevat meillä käsi kädessä. Yli 140 astelaisten joukosta löytyy aina sopiva kombo tekijöitä ratkomaan haasteita ja toteuttamaan suunnitelmia.

 • Prosessinhallintaa ja automaatiota

  Meille voit ulkoistaa koko markkinointiviestinnän prosessin tai soveltuvat osat. Yhdistämme suunnittelun, tuotannon, teknisen toteutuksen ja eri jakelukanavat tehokkaaksi ja kustannuksiltaan järkeväksi kokonaispalveluksi.

  Tiedämme, että maailma ei koskaan tule valmiiksi. Automaation ja analytiikan avulla turvaamme prosessin jatkuvuuden ja käyttämämme tekniset ratkaisut antavat aina tilaa uusille innovaatioille.

 • Tuloksia budjetin ja aikataulun puitteissa

  Teemme myös hyvää yhteistyötä muiden mainostoimistojen ja tuotantotalojen kanssa. Tärkeintä on, että tuloksia syntyy annettujen tekijöiden, kuten budjetin ja aikataulun, puitteissa.

Design ja tuotanto

Myynti ja asiakkuudet Marko Harmia 0400 538 298 LinkedIn
Myynti ja asiakkuudet
Varaa palaveri tai jätä tarjouspyyntö
Arttu Hattari 050 594 3153 LinkedIn

Luotettua laatua designista tuotantoon

Toteutamme Asteella monipuolisesti digi- ja printtiviestinnän julkaisujärjestelmiä. Designerimme suunnittelevat brändi-ilmeitä ja ulkoasuja printti- ja digimaailman tuotteisiin. He luovat ulkoasukonsepteja sekä tekevät taittotyötä ja tuotantoa eri julkaisukanaviin.

 • Vahvaa printtiosaamista

  Maailma on digitalisoitunut, mutta printti ei ole kadonnut mihinkään. Painetut kirjat ja lehdet tulevat säilyttämään asemansa vielä pitkään ja näistä tuotteista olemme erityisen ylpeitä.

  Asteella tehdään esimerkiksi kirjoja, lehtiä, oppimateriaaleja ja markkinointimateriaaleja suunnittelusta taittoon ja painotöiden valvontaan asti. Asiakkainamme on Suomen johtavia mediataloja ja kustantajia. Se on osoitus ammattitaidosta, jota vaalimme ja ylläpidämme.

 • Digitaalisen maailman hallintaa

  Olemme olemassa vahvistaaksemme asiakkaidemme digitaalista presenssiä ja luodaksemme uusia mahdollisuuksia menestyä kaikissa kanavissa. Suunnittelijoillamme on hyvä ymmärrys vaikkapa yritysilmeen ja käyttökokemuksen yhdistämisestä, brändin luomisesta sosiaalisessa mediassa tai palvelujen pelillistämisestä.

 • Vaikuttavuutta designilla ja käytettävyydellä

  Saavutettavuus, käytettävyys ja kanavariippumattomuus ovat tulosta monien eri osaamisalueiden onnistuneesta yhdistämisestä. Siksi visuaalisen suunnittelun, teknisen toteutuksen, palvelumuotoilun ja sisällöntuotannon ammattilaisten yhteistyö on Asteen toimintakulttuurin ytimessä. Se näkyy esimerkiksi digitaalisten oppimateriaalien, e-kirjojen ja verkkolehtien tuotannossa sekä eri julkaisujärjestelmien hallinnassa. Tavoitteemme on aina asiakkaidemme julkaisutuotteiden laadun optimointi.

Meistä sanottua

Asteen osaaminen mahdollistaa meille sujuvan arjen markkinoinnissa. Heidän asiantunteva tiiminsä ymmärtää sekä kivijalkamyymälöiden että digitaalisten kanavien vaatimukset toteuttaen aineistot laadukkaasti. Jatkuva yhteistyön ja prosessien kehittäminen on hedelmällistä, kun saman katon alta löytyy asiantuntijoita aina suunnittelijoista järjestelmäarkkitehteihin.

Riikka Pellosniemi Dna Oyj

Käytämme laajasti Asteen palveluita kirjojen ja digitaalisten tuotteiden valmistamisessa. Meillä on tiivistä yhteistyötä myös kustannusalaan liittyvän teknisen kehityksen tiimoilta. 

Aste on innokas kehittämään omaa toimintaansa ja olemme jatkuvassa vuoropuhelussa niin tarvitsemistamme palveluista kuin parhaista mahdollisista yhteistyön muodoista.   

Marko Silventoinen Kustannusosakeyhtiö Otava, Otava Kirjapaino

Tärkeimmät teknologiat ja työkalut

Toimivia kokonaisratkaisuja parasta ajantasaista teknologiaa hyödyntäen

Kun tavoitteena on tehokas ja tuloksellinen prosessinhallinta digitaalisessa maailmassa, asiantuntijamme ja kehittäjämme auttavat parhaaseen lopputulokseen. Toteutamme mm. asiakkaidemme järjestelmäintegraatiot ja migraatiot, julkaisujärjestelmät, HTML5-digilehdet, näköislehdet, uutiskirjeet ja kampanjat aina ajantasaista teknologiaa hyödyntäen.

Kumppaneina toimivaksi todettuja alustoja ja tuotteita

Ratkaisuissa käytämme tunnettuja, hyväksi todettuja tuotteita ja teknologioita kuten WordPress, WooCommerce, Amazon Web Services, WoodWing, React, ShopifyAdobe ja Atlassian, joista kokoamme asiakkaan tarpeeseen tehokkaan, toimivan ja parhaiten sopivan kokonaisuuden. Teemme tiivistä yhteistyötä alustatoimittajien kanssa ja Aste on mm. virallinen AWS:n Consulting Partner.

WordPress-logo      Woodwing-logo       Atlassian-logo       Amazon Web Services -logo       Adobe-logo

Meistä sanottua

Keskeistä on ollut saada tarvittavia ohjelmistoja luotettavalta ja yhteistyökykyiseltä toimijalta sekä saada asiantuntevia palveluita tehtäviin, joihin itsellämme ei ole resursseja.

Hanna Ottman Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Olennaista on se, että toimintaa on koko ajan kehitetty (uusia ohjelmistoja, uusia toimintatapoja, uusia palveluja).

Kiteytyksenä toimivinta on henkilökohtainen palvelu. Tiedät, keneen olet yhteydessä, kun tarvitset apua tai neuvoja.

Pentti Törmä Agraari Oy / Terramedia Oy
Saat kaikki suunnittelun, tuotannon ja ylläpidon palvelut yhtenä kustannustehokkaana, yrityksesi tarpeisiin soveltuvana kokonaisuutena.