Median ja markkinoinnin kattavinta kanavaosaamista

Me paketoimme suunnittelun, teknisen toteutuksen ja eri jakelukanavat tehokkaaksi kokonaispalveluksi. Tarjoamme monipuolista digi- ja printtimaailman asiantuntemusta, innovatiivisia ratkaisuja ja huipputason henkilökohtaista palvelua.

Palvelut

Kokonaisvaltaisilla palveluilla arjen sujuvuutta

Me Asteella uskomme siihen, että mitä sujuvammin asiat tapahtuvat, sitä enemmän niistä on hyötyä yrityksellesi. Sen takia käytössämme on ainutlaatuinen tuotevastaava-malli, joka tarkoittaa saumatonta tiimityötä ja vastuunkantoa aina suunnittelusta toteutukseen ja käyttäjäkokemukseen asti.

Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset kehittämällä jatkuvasti tekemistä ja tarjoamalla oma-aloitteisesti ratkaisuja toimintamallien tehostamiseksi. Teknologian hyödyntäminen tavoitteiden saavuttamiseksi on astelaisten ydinosaamista.

Arjen sujuvuuden optimointia

Kuvittava elementti.
Luova mediantekijöiden luottokumppani
Kehitämme ja tehostamme asiakkaidamme liiketoimintaa monipuolisen luovan osaamisen ja parhaiden teknologisten ratkaisujen kautta.

Kuvittava elementti.
Vakuuttava markkinoinnin linkkuveitsi
Markkinoinnin strategian tukena hallitsemme kaikki modernit printti- ja digikanavat ja operoimme toimenpiteet maaliin saakka.

Kuvittava elementti.
Keskustellaanko,
miten voisimme auttaa?
Huippuluokan henkilökohtaista palvelua ja asiantuntemusta, oma-aloitteista otetta, rohkeutta kokeilla ja kantaa vastuuta.

Mihin me Aste Helsingillä uskomme?

Luotamme siihen, että varmistamme oman ja asiakkaidemme menestyksen toimimalla arvojemme mukaisesti, eli yhdessä, rohkeasti, luottamuksella ja tehokkaasti. Meille arvot ovat arkipäivää ohjaavia periaatteita.

Kaikessa tekemisessämme näkyvät myös peruspilarimme, joihin uskomme:

  • Säästämme aikaa ja vaivaa tehokkailla prosesseilla
  • Keskitymme kehittämiseen ja automatisoimme toisteisen työn
  • Olemme tiimipelaajia, jotka työskentelevät taustalla
  • Uskomme kokeilevaan kulttuuriin ja opimme toisiltamme

Teknologia mahdollistaa tavoitteiden toteutumisen

Myynti ja asiakkuudet
Teknologiapalvelut
Topi Tuominen 040 525 0525 LinkedIn

Media- ja markkinointiosaamisen tukena teknologiatiimimme kehittävät ja hyödyntävät parhaita ratkaisuja arjen sujuvoittamiseksi

Taito hyödyntää tekniikkaa tavoitteiden saavuttamiseksi on astelaisten ydinosaamista. Tuemme asiakkaidemme media- tai markkinointiprosessia kaikissa vaiheissa ja pyrimme parantamaan tuottavuutta optimoitujen työnkulkujen, integraatioiden sekä automaation avulla.

Asteelta löytyy tarvittava osaaminen moneen eri teknologiaan. Toimivat digitaaliset palvelut, kuten asiakaspalvelu, kirjautuminen sekä myynti- ja markkinointikanavien yhdistäminen ovat meille tuttuja asioita, ja hyvä asiakaskokemus on meille itsestäänselvyys.

Toimivia kokonaisratkaisuja parasta ajantasaista teknologiaa hyödyntäen

Kun tavoitteena on tehokas ja tuloksellinen prosessinhallinta digitaalisessa maailmassa, asiantuntijamme ja kehittäjämme auttavat parhaaseen lopputulokseen. Toteutamme mm. asiakkaidemme järjestelmäintegraatiot ja migraatiot, julkaisujärjestelmät, HTML5-digilehdet, näköislehdet, uutiskirjeet ja kampanjat aina ajantasaista teknologiaa hyödyntäen.

Kumppaneina toimivaksi todettuja alustoja ja tuotteita

Ratkaisuissa käytämme tunnettuja, hyväksi todettuja tuotteita ja teknologioita kuten WordPress, WooCommerce, Amazon Web Services, WoodWing, React, ShopifyAdobe ja Atlassian, joista kokoamme asiakkaan tarpeeseen tehokkaan, toimivan ja parhaiten sopivan kokonaisuuden. Teemme tiivistä yhteistyötä alustatoimittajien kanssa ja Aste on mm. virallinen AWS:n Consulting Partner.

WordPress-logo       Amazon Web Services -logo       Woodwing-logo      Adobe-logo       Atlassian-logo

 

Tukea ja tuottavuutta kaikissa vaiheissa

Kaiken toimintamme ytimessä on huolenpitopalvelu. Ylläpidämme kymmenien asiakkaiden julkaisujärjestelmiä ja rakennamme niiden päälle toimintamallit kuhunkin tarpeeseen.

Huolenpitopalvelussa ylläpidämme toimintaa ohjaavia järjestelmiä sekä julkaisujärjestelmiä. Kehitämme sivustoja yhdessä asiakkaan kanssa ketterästi. Aika ajoin isommat hankkeet viedään läpi projekteina ja ne hyvin usein sisältävät viestinnän toimintamallin uudistusta.

Paketoimme suunnittelun, teknisen toteutuksen ja eri jakelukanavat tehokkaaksi kokonaispalveluksi.