Vakuuttava markkinoinnin digiosaaja

Me säästämme aikaasi yhdistämällä luovan suunnittelun, sisällöntuotannon ja teknologiset ratkaisut tehokkaaksi kokonaispalveluksi. Olemme kumppanisi kaikissa markkinointiviestinnän prosessin vaiheissa tai vain tarvitsemissasi osissa. Kannamme vastuuta toimenpiteiden onnistumisesta sekä reagoimme alan muuttuviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Luomme uutta ja parannamme olemassaolevaa Otamme vastuun markkinoinnin sujuvuudesta
Markkinointi

Luomme uutta ja parannamme olemassaolevaa

Myynti ja asiakkuudet Mika Laitinen 040 500 4581 LinkedIn
Myynti ja asiakkuudet
Varaa palaveri tai jätä tarjouspyyntö
Arttu Hattari 050 594 3153 LinkedIn

Markkinoinnin yhteistyökumppanina me tarjoamme huipputason asiantuntemusta monipuolisesti aina luovasta suunnittelusta tekniseen toteutukseen. Meillä tehdään esimerkiksi mainoksia, kuvastoja, digitaalista markkinointia ja brändisuunnittelua.

Helpotamme yrityksesi arkea tekemällä asiat sujuvasti, tehokkaasti ja tuottavasti. Jokainen astelainen on tuotevastaava, mikä tarkoittaa saumatonta tiimityötä ja aktiivista oma-aloitteisuutta koko prosessin ajan suunnittelusta operointiin asti. Kannamme vastuuta toimenpiteiden onnistumisesta ja kehitämme rohkeasti tekemistä.

Tunnemme hyvin sekä printin että digitaalisen markkinoinnin maailman. Reagoimme ennakoiden tulevaan ja lähdemme rohkeasti viemään muutoksia eteenpäin. Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa tuottavuutta optimoitujen työnkulkujen, integraatioiden sekä automaation avulla.

  • Luova suunnittelu Brändin visuaalisen ilmeen ja logon suunnittelu, brändin luominen, konseptointi, sisällönsuunnittelu, mainonnan suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu, copywriter, Art Director (AD)
  • Digitaalinen mainonta Display-mainonta, bannerit, diginäytöt, digitaalinen ulkomainonta (DOOH), Meta-mainonta, YouTube-mainonta, LinkedIn-mainonta, radio, TV, online video, SEM, mainonnan luova suunnittelu, copywriter, Art Director (AD), sisällöntuotanto, projektinhallinta, tuotannon automatisointi
  • Printtimainonta Kuvastot, lehti-ilmoitukset, ulkomainonta (OOH), lakanat, julisteet, flyerit, banderollit, teippaukset, mainonnan luova suunnittelu, copywriter, Art Director (AD), sisällöntuotanto, painoyhteistyö, projektinhallinta, tuotannon automatisointi
  • Digitaalinen markkinointi Pelillistäminen, verkkopalvelut, sosiaalinen media, sähköpostimarkkinointi, sisältömarkkinointi, inbound-markkinointi, SEO, markkinoinnin automaatio, viestintä, suunnittelu ja konseptointi, copywriter, Art Director (AD), sisällöntuotanto, tuotannon automatisointi, palvelumuotoilu
  • Sosiaalinen media Facebook- ja Instagram-markkinointi, LinkedIn-markkinointi, TikTok-mainonta, Snapchat, Pinterest, Jodel, brändin rakennus, sosiaalisen median strategia, Social Media Management, sosiaalisen median sisällöt, visuaalinen suunnittelu, copywriter, Art Director (AD)
  • Verkkopalvelut Verkkokehitys, käyttöliittymä, UI/UX, konseptointi, tekninen määrittely, verkkokauppa, sisällönhallinta, WordPress-julkaisujärjestelmä, monikanavainen julkaisu, automaatio, työprosessin kehitys, saavutettavuus, ylläpito, jatkokehitys

Meistä sanottua

Asteen osaaminen mahdollistaa meille sujuvan arjen markkinoinnissa. Heidän asiantunteva tiiminsä ymmärtää sekä kivijalkamyymälöiden että digitaalisten kanavien vaatimukset toteuttaen aineistot laadukkaasti. Jatkuva yhteistyön ja prosessien kehittäminen on hedelmällistä, kun saman katon alta löytyy asiantuntijoita aina suunnittelijoista järjestelmäarkkitehteihin.

Riikka Pellosniemi Dna Oyj
Liity edelläkävijöiden joukkoon ja tilaa Asteen uutiskirje. Jaamme kanssasi osaamistamme sekä markkinoinnin ja median tuoreimpia trendejä.

Otamme vastuun markkinoinnin sujuvuudesta

Luova tuotantotekijä kaikkiin kanaviin

Digitaalisen maailman rajattomuus on haaste, jonka jokainen yritys kohtaa optimoidessaan viestiensä tehoa ja tavoittavuutta. Puhutaanpa vaikka pelillistämisestä, infografiikasta, käyttöliittymäsuunnittelusta, digitaalisesta tarinankerronnasta tai kampanjakokonaisuuksien hallinnasta, konseptoimme ja toimitamme tarvittavan teknologian tai alustan tukemaan tavoitteitasi.

Olemme olemassa vahvistaaksemme asiakkaidemme digitaalista presenssiä ja luodaksemme uusia mahdollisuuksia menestyä kaikissa kanavissa. Toimimme vahvasti myös mediabrändien kanssa. Suunnittelijoillamme on hyvä ymmärrys vaikkapa yritysilmeen ja käyttökokemuksen yhdistämisestä, brändin luomisesta sosiaalisessa mediassa tai palvelujen pelillistämisestä.

Hyödynnämme automaatiota tehokkaaseen tuotantoon

Markkinoinnissa menestyvät ne, joiden viesti kohtaa yleisönsä tehokkaimmin. Siksi markkinoija tavoittelee aina panostukselleen parasta mahdollista hyötysuhdetta. Me Asteella lupaamme virittää markkinointikoneesi toimivaksi, tai tarpeen tullen rakentaa prosessit alusta alkaen sujuviksi.

Tiedämme, että maailma ei koskaan tule valmiiksi. Automaation ja analytiikan avulla turvaamme prosessin jatkuvuuden ja käyttämämme tekniset ratkaisut antavat aina tilaa uusille innovaatioille.

Tiimi tarpeiden ja tavoitteiden mukaan

Asteen osaajatiimi koostuu aina monen alan asiantuntijoista. Markkinoinnin konseptisuunnittelu, design, sisällöntuotanto, tuotantoprosessit ja tekninen toteutus kulkevat meillä käsi kädessä. Yli 140 astelaisten joukosta löytyy aina sopiva kombo tekijöitä ratkomaan haasteita ja toteuttamaan suunnitelmia.

Teemme myös hyvää yhteistyötä muiden mainostoimistojen ja tuotantotalojen kanssa. Tärkeintä on, että tuloksia syntyy annettujen tekijöiden, kuten budjetin ja aikataulun, puitteissa.

Yhdistämme luovan suunnittelun, sisällöntuotannon ja teknologiset ratkaisut tehokkaaksi kokonaispalveluksi.