Otetaan yhdessä median murros haltuun

Me Asteella kehitämme media-alan yritysten kilpailukykyä löytämällä tapoja tehdä asiat sujuvammin, tehokkaammin ja tuottavammin. Yhdistämme digi- ja printtiviestinnän monipuolisen luovan osaamisen, teknisen toteutuksen ja eri jakelukanavat kustannuksiltaan järkeväksi kokonaispalveluksi.

Mediatalojen ja kustantajien luottokumppani Innovatiivinen jatkuvuuden mahdollistaja
Media

Mediatalojen ja kustantajien luottokumppani

Myynti ja asiakkuudet Marko Harmia 0400 538 298 LinkedIn
Myynti ja asiakkuudet Tuomas Miettinen 040 546 1131 LinkedIn

Tuotamme monipuolisesti digi- ja printtiviestinnän julkaisuja yhdessä Suomen johtavien mediatalojen ja kustantajien kanssa. Meillä tehdään esimerkiksi kirjoja, lehtiä ja oppimateriaaleja ulkoasukonseptin suunnittelusta taittoon ja painotöiden valvontaan asti. Hallitsemme myös erilaiset digitaaliset palvelut, kuten nettisivut, julkaisujärjestelmät ja projektityökalut, aina käyttöliittymäsuunnittelusta ylläpitoon asti.

Jokainen astelainen on tuotevastaava, joka kantaa vastuuta omasta roolistaan loppuun saakka. Pyrimme siihen, että saamme jatkossakin palautetta, että ylitämme odotukset, huolehdimme, varmistamme ja kehitämme tekemistä oma-aloitteisesti.

Taito hyödyntää tekniikkaa arjen sujuvoittamiseksi on meidän ydinosaamistamme. Etsimme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa tapoja parantaa tuottavuutta optimoitujen työnkulkujen, integraatioiden sekä automaation avulla.

  • Painetut lehdet, digi- ja näköislehdet Visuaalinen konseptointi, ulkoasu-uudistus, taittopalvelu, tiedon visualisointi, grafiikka, kuvitus, kuvatoimitus, kuvankäsittely, toimitussihteeri, toimitus- ja julkaisujärjestelmä, painoyhteistyö, monikanavainen julkaisu, työprosessin kehitys, saavutettavuus
  • Painetut kirjat, sähkökirjat ja -julkaisut Visuaalinen konseptointi, kannen suunnittelu, taittopalvelu, tiedon visualisointi, grafiikka, kuvitus, kuvatoimitus, kuvankäsittely, monikanavainen julkaisu, ePub2, ePub3, rikastettu julkaisu, digitaalinen oppiminen, painoyhteistyö, työprosessin kehitys, saavutettavuus
  • Oppimateriaalit ja tiedon visualisoinnit Infografiikka, datavisualisointi, dynaaminen ja staattinen tiedon visualisointi, saavutettavuus ja esteettömyys, digitaalinen oppiminen, liikkuva kuva (animointi, video)
  • Raportit, vuosikertomukset, katalogit, julkaisut Visuaalinen konseptointi, ulkoasu-uudistus, taittopalvelu, dynaaminen ja staattinen tiedon visualisointi, grafiikka, kuvitus, kuvatoimitus, kuvankäsittely, painoyhteistyö, monikanavainen julkaisu, automaatio
  • Markkinointimateriaalit Luova suunnittelu, digitaalinen mainonta, liikkuva kuva (animointi, video), sosiaalinen media, käyttömateriaali, tapahtumamateriaali, markkinoinnin automaatio, markkinoinnin pelillistäminen, työprosessin kehitys
  • Verkkomediat Verkkokehitys, käyttöliittymä, UI/UX, konseptointi, tekninen määrittely, verkkokauppa, sisällönhallinta, WordPress-julkaisujärjestelmä, monikanavainen julkaisu, automaatio, työprosessin kehitys, saavutettavuus, ylläpito, jatkokehitys

Meistä sanottua

Käytämme laajasti Asteen palveluita kirjojen ja digitaalisten tuotteiden valmistamisessa. Meillä on tiivistä yhteistyötä myös kustannusalaan liittyvän teknisen kehityksen tiimoilta. 

Aste on innokas kehittämään omaa toimintaansa ja olemme jatkuvassa vuoropuhelussa niin tarvitsemistamme palveluista kuin parhaista mahdollisista yhteistyön muodoista.   

Marko Silventoinen Kustannusosakeyhtiö Otava, Otava Kirjapaino

Keskeistä on ollut saada tarvittavia ohjelmistoja luotettavalta ja yhteistyökykyiseltä toimijalta sekä saada asiantuntevia palveluita tehtäviin, joihin itsellämme ei ole resursseja.

Hanna Ottman Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Olennaista on se, että toimintaa on koko ajan kehitetty (uusia ohjelmistoja, uusia toimintatapoja, uusia palveluja).

Kiteytyksenä toimivinta on henkilökohtainen palvelu. Tiedät, keneen olet yhteydessä, kun tarvitset apua tai neuvoja.

Pentti Törmä Agraari Oy / Terramedia Oy
Liity edelläkävijöiden joukkoon ja tilaa Asteen uutiskirje. Jaamme kanssasi osaamistamme sekä markkinoinnin ja median tuoreimpia trendejä.

Innovatiivinen jatkuvuuden mahdollistaja

Vahvaa printtiosaamista

Maailma on digitalisoitunut, mutta printti ei ole kadonnut mihinkään. Painetut kirjat ja lehdet tulevat säilyttämään asemansa vielä pitkään ja näistä tuotteista olemme erityisen ylpeitä. Se on osoitus ammattitaidosta, jota vaalimme ja ylläpidämme.

Saavutettavuus, käytettävyys ja kanavariippumattomuus ovat tulosta monien eri osaamisalueiden onnistuneesta yhdistämisestä. Siksi visuaalisen suunnittelun, teknisen toteutuksen, palvelumuotoilun ja sisällöntuotannon ammattilaisten yhteistyö on Asteen toimintakulttuurin ytimessä. Se näkyy esimerkiksi digitaalisten oppimateriaalien, e-kirjojen ja verkkolehtien tuotannossa sekä eri julkaisujärjestelmien hallinnassa. Tavoitteemme on aina asiakkaidemme julkaisutuotteiden laadun optimointi.

Ymmärrystä perinteistä ja näkemystä tulevasta

Meille mediabrändien ja -sisältöjen kanssa työskentely on jokapäivästä arkea, josta jaksamme edelleen innostua päivittäin. Ymmärrämme lainalaisuudet, alan historian ja tulevaisuuden näkymien haasteet ja mahdollisuudet. Automatisoimme toisteisen työn ja panostamme oikeisiin kohtiin.

Vaikuttavuutta designilla ja käytettävyydellä

Toteutamme Asteella monipuolisesti digi- ja printtiviestinnän julkaisujärjestelmiä. Designerimme suunnittelevat brändi-ilmeitä ja ulkoasuja printti- ja digimaailman tuotteisiin. He luovat ulkoasukonsepteja sekä tekevät taittotyötä ja tuotantoa eri julkaisukanaviin. Hallitsemme markkinnoinnin ja reagoimme uusien kanavien haltuunottoon ajoissa.

Jokainen astelainen on tuotevastaava

Meillä on Asteella käytössä ainutlaatuinen tuotevastaava-toimintamalli eli kaikki astelaiset ovat tuotevastaavia riippumatta omasta toimenkuvasta. Se tarkoittaa aktiivista oma-alotteisuutta ja tiivistä asiakasyhteistyötä. Se on myös mahdollisuus kehittää osaamista ja ottaa vastuuta prosessien läpiviennistä.

Kehitämme media-alan yritysten kilpailukykyä löytämällä tapoja tehdä asiat sujuvammin, tehokkaammin ja tuottavammin.