Millaista on olla astelainen?

Me Asteella arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, avointa asennetta ja mutkattomia toimintatapoja. Satsaamme paljon työhyvinvointiin ja oman ammattitaidon kehittämiseen, ja haluamme myös kehittyä työnantajana. Siksi Aste on myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka.

Tyytyväiset tuotevastaavat Kuusi faktaa astelaisuudesta Sinustako uusi astelainen?
Työkulttuuri ja -paikat

Tyytyväiset tuotevastaavat

Meillä jokainen on tuotevastaava

Työskentelykulttuurissamme kukoistavat yhdessä tekemisen meininki, jatkuva oppiminen sekä astelaisten vastuu ja valta. Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa monipuolisella osaamisellamme ja tehokkailla toimintatavoilla, yhteisöllisyyttä ja hauskanpitoa unohtamatta.

Kaikki osaajamme toimivat tuotevastaavan nimikkeellä, sillä emme halua piilottaa ihmisten intoa ja potentiaalia titteleiden taakse. Tuotevastaavuuteen kytkeytyy vahvasti myös aktiivisuus, oma-aloitteisuus ja tiivis asiakasyhteistyö. Tuotevastaavat tarttuvat rohkeasti uusiin haasteisiin, ja ongelmatilanteissa 140 astelaisen osaajamme joukosta löytyy aina apua, tukea ja ratkaisuja.

Great Place to Work -sertifikaatti

Asteella on hyvä olla töissä

Aste on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, ja huikeat osaajamme ovat erityisen tyytyväisiä Asteen tasa-arvoon sekä johtamiseen.

Satsaamme paljon työhyvinvointiin ja oman ammattitaidon kehittämiseen.

Esimerkiksi 94 % työntekijöistämme sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.
Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

98 % mielestä johto on pätevä johtamaan organisaation (liike)toimintaa, ja 97 % on sitä mieltä, että johtajamme toimivat organisaatiomme arvojen mukaisesti.

Lue lisää mm. astelaisten kokemuksista Asteen Great Place to Work -yritysprofiilista.

Astelaisia kesäjuhlissa ilta-auringossa Helsingin edustalla.
Astelaisia kesäjuhlissa ilta-auringossa Helsingin edustalla.

Meillä sanottua

Otteet ovat avoimia vastauksia Great Place to Work -kyselystä.

Se miten ihmisiin ja heidän työhönsä uskotaan ja luotetaan on jotain niin erityistä. Varmasti sen takia jokainen haluaa myös osoittaa olevansa luottamuksen arvoinen ja hoitaa työnsä hyvin. Johto on myös aina valmis kuuntelemaan, auttamaan ja kehittämään työtä meidän kanssa. Ei ole sellaista asiaa, jota ei voisi pöydälle nostaa.

Asteen tuotevastaava Great Place to Work -kyselyn avoin vastaus

Yrityksen matala hierarkia tekee työympäristöstä viihtyisän, ja saa työntekijän tuntemaan asemansa vastuulliseksi ja merkitykselliseksi. Työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja johto kuuntelee ja huomioi työntekijöiden tarpeita erinomaisen hyvin. Yrityksessä vallitsee todella hyvä yhteishenki ja “tekemisen meininki”.

Asteen tuotevastaava Great Place to Work -kyselyn avoin vastaus

Kuusi faktaa astelaisuudesta

 • Rento tekemisen meininki Kulttuurimme kulmakiviä ovat tasa-arvo, erilaisuuden rikkaus, toistemme kunnioittaminen, rento tekemisen meininki sekä matalan hierarkian organisaatio. Asteella jokainen kuuluu joukkoon ja kaikkien työpanosta arvostetaan.
 • Joustava hybridimalli Työskentelemme asiakas- ja tiimilähtöisesti joustavassa hybridimallissa, joka sallii erilaiset työtavat. Joku tarvitsee omaa rauhaa, kun toiset haluavat vaihtaa ajatuksia työkavereiden kanssa toimistolla. Säännöllisillä tiimitapaamisilla varmistamme, että kaikki tuntevat toisensa, viestintä pelaa ja tiimihenki säilyy.
 • Hyvinvointia ylläpitävät edut Astelaisten hyvinvointi on tärkein prioriteettimme. Tarjoamme henkilöstöllemme mm. lounasedun, puhelinedun ja toimistollamme sijaitsevan kuntosalin vapaan käytön. Kannustamme pitämään huolta hyvinvoinnista liikunta- ja kulttuuriedun avulla. Haaverin sattuessa vapaa-ajalla, on astelaiset vakuutettu tapaturmavakuutuksella.
 • Iloista yhdessäoloa Astelaiset taitavat hauskanpidon ja yhteisöllisyyden taidon, myös työajan ulkopuolella. Pienempien aftereiden ja virkistystapahtumien lisäksi juhlimme koko Asteen voimin vähintään kahdesti vuodessa. Bileet mm. Toton African tahdissa ovat saavuttaneet astelaisten keskuudessa jo kulttimaineen.
 • Apua ja tukea työkaveilta Asteella vallitsee hyvä henki ja yhteisöllinen ilmapiiri. Tarvittaessa apua pyydetään, annetaan ja apua saadaan isoihin ja pieniin ongelmiin. Kommunikointi on helppoa niin johdon kuin tiimikaverin kanssa. Kukaan meistä ei jää yksin.
 • Kehitämme osaamistamme On tärkeää, että koemme tekevämme mielekästä työtä, jossa voimme kehittyä paremmaksi päivä päivältä. Asteella meillä on mahdollisuus oppia toisiltamme, kehittyä sopivan haastavissa työtehtävissä sekä hankkia uusia valmiuksia ja ajantasaista ammattitaitoa.

Sinustako uusi astelainen?

HR Mari Kesänen 040 723 9020

Tilaa osaamiselle ja kehittymiselle

Kiinnostaako työmahdollisuudet Asteella? Meille ei ole merkitystä taustallasi tai sillä, oletko keltanokka vai pitkän linjan osaaja. Erilaisuus on rikkaus ja arvostamme jokaista astelaista yksilönä. Meidän jengissä tärkeintä on innokkuus ja asiakaslähtöisyys.

Voit olla etsimämme uusi astelainen jos osaat toimia itsenäisesti ja haluat ottaa vastuuta, mutta toimit myös tiimissä ja haluat kehittää osaamistasi. Arvostamme erityisen paljon oma-aloitteisuutta ja aktiivista kommunikointia sekä asiakkaan että tiimin suuntaan.

 • Backend-kehittäjä

  Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen backend-kehittäjää

  Odotamme sinulta erityisesti käytännön kokemusta backend-kehityksestä. Lisäksi seuraavat tekniset tiedot ja taidot auttavat tehtävässä menestymisessä:
  • Laravel tai jokin muu PHP-framework
  • API-integraatiot ja rajapintoihin liittyvä kehitys

  Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tietomallinnuksesta, pilvipalveluista (AWS, Azure, Google Cloud), CI/CD-ratkaisuista, JavaScriptistä, Node.js:stä, Shopifysta tai jostakin muusta verkkokauppa-alustasta sekä tietämyksen esimerkiksi saavutettavuudesta ja GDPR-käytänteistä.

  Arvostamme erityisen paljon oma-aloitteisuutta, halua oppia ja kehittyä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Aste on AWS:n virallinen kumppani, joten työn ohessa tarjoamme mahdollisuutta oppia AWS-tekemistä käytännön kautta sekä myös sertifioitua.

  Tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työilmapiirin, asiantuntevan tiimin tuen sekä henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen ohjelman. Voit halutessasi työskennellä toimistollamme Käpylässä, etätyöpainotteisesti tai joustavasti hybridinä.

  Oletko sinä uusi työkaverimme?

  Jätäthän hakemuksesi viimeistään 27.11.2022 tämän linkin kautta ↗︎.
  Toimi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

  Heräsikö vielä kysyttävää?

  Lisätietoja tehtävästä saat Joona Heinilältä
  , p. 040 145 6967

 • WordPress-kehittäjä (Senior)

  Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta
  WordPress-kehittäjää

  Odotamme sinulta vahvaa kokemusta erityisesti seuraavista:

  • WordPress-sivustojen kehittäminen ja ylläpito
  • React.js
  • PHP, MySQL/MariaDB
  • ketterä kehitys osana tiimiä

  Katsomme eduksi AWS:n tai muiden pilvipalveluiden tuntemisen, kokemuksen REST-rajapinnoista sekä tietouden saavutettavuudesta. Arvostamme erityisen paljon oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

  Tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen sekä itsenäisen työn asiantuntevan tiimin tuella. Voit halutessasi työskennellä toimistollamme Käpylässä, etätyöpainotteisesti tai joustavasti hybridinä.

  Oletko sinä uusi työkaverimme?

  Jätä hakemuksesi tästä linkistä ↗︎ viimeistään 4.12.2022.
  Toimi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

  Heräsikö kysyttävää?

  Lisätietoja tehtävästä saat Joona Heinilältä: joona.heinila@astehelsinki.fi tai puh. 040 145 6967.

 • WordPress-kehittäjä (Junior)

  Etsimme vakituiseen työsuhteeseen WordPress-kehittäjää

  Odotamme sinulta kokemusta erityisesti WordPress-sivustojen kehittämisestä ja ylläpidosta sekä ketterästä kehityksestä osana tiimiä. Katsomme eduksi AWS:n tai muiden pilvipalveluiden tuntemisen, kokemuksen REST-rajapinnoista sekä tietouden saavutettavuudesta.

  Arvostamme erityisen paljon oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, intoa uuden oppimiseen ja kehittymiseen sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

  Tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työilmapiirin, asiantuntevan tiimin tuen, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi mm. Reactissa käytännön työprojektien kautta. Voit halutessasi työskennellä toimistollamme Käpylässä, etätyöpainotteisesti tai joustavasti hybridinä.

  Oletko sinä uusi työkaverimme?

  Jätä hakemuksesi tästä linkistä ↗︎ viimeistään 4.12.2022. Toimi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

  Heräsikö kysyttävää?

  Lisätietoja tehtävästä saat Joona Heinilältä:  tai puh. 040 145 6967.

 • Hae töihin tai harjoitteluun avoimella hakemuksella

  Otamme ilomielin vastaan avoimia hakemuksia erilaisilta osaajilta, myös harjoittelijoilta ja freelancereilta.

  Voit hakea lomakkeella avoimiin työpaikkoihin tai jättää avoimen hakemuksen. Arvostamme monenlaista osaamista ja etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä eri tiimeihin. Lähetäthän hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

  Täytä ja lähetä hakemus ↗︎