Millaista on olla astelainen?

Me Asteella arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, avointa asennetta ja mutkattomia toimintatapoja. Satsaamme paljon työhyvinvointiin, oman ammattitaidon kehittämiseen sekä Asteen kehittymiseen työnantajana. Siksi Aste on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka.

Tyytyväiset tuotevastaavat Kuusi faktaa astelaisuudesta Sinustako uusi astelainen?
Työkulttuuri ja -paikat

Tyytyväiset tuotevastaavat

Meillä jokainen on tuotevastaava

Työskentelykulttuurissamme kukoistavat yhdessä tekemisen meininki, jatkuva oppiminen sekä astelaisten vastuu ja valta. Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa monipuolisella osaamisellamme ja tehokkailla toimintatavoilla, yhteisöllisyyttä ja hauskanpitoa unohtamatta.

Kaikki osaajamme toimivat tuotevastaavan nimikkeellä, sillä emme halua piilottaa ihmisten intoa ja potentiaalia titteleiden taakse. Tuotevastaavuuteen kytkeytyy vahvasti myös aktiivisuus, oma-aloitteisuus ja tiivis asiakasyhteistyö. Tuotevastaavat tarttuvat rohkeasti uusiin haasteisiin, ja ongelmatilanteissa 140 astelaisen osaajamme joukosta löytyy aina apua, tukea ja ratkaisuja.

Asteella on hyvä olla töissä

Aste on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, ja huikeat osaajamme ovat erityisen tyytyväisiä Asteen tasa-arvoon sekä johtamiseen. Sijoituimme 11. sijalle Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listauksessa keskisuurten yritysten sarjassa.

Satsaamme paljon työhyvinvointiin ja oman ammattitaidon kehittämiseen.

Esimerkiksi 90 % työntekijöistämme sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

98 % mielestä johto on pätevä johtamaan organisaation (liike)toimintaa, ja 97 % on sitä mieltä, että työntekijöille annetaan paljon vastuuta.

Lue lisää mm. astelaisten kokemuksista Asteen Great Place to Work -yritysprofiilista tai “Luottamus ja yhteistyö tekevät Aste Helsingistä yhden Suomen parhaista työpaikoista” -blogiartikkelista.

Astelaisia kesäjuhlissa ilta-auringossa Helsingin edustalla.
Astelaisia kesäjuhlissa ilta-auringossa Helsingin edustalla.

Meillä sanottua

Otteet ovat avoimia vastauksia Great Place to Work -kyselystä.

Ihmiset ovat todella aktiivisia ja idearikkaita. Ihmisten asenne, osaaminen ja avuliaisuus tekee Asteesta erittäin hyvän työpaikan.

Asteen tuotevastaava Great Place to Work -kyselyn avoin vastaus

Yrityksen matala hierarkia tekee työympäristöstä viihtyisän, ja saa työntekijän tuntemaan asemansa vastuulliseksi ja merkitykselliseksi. Työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja johto kuuntelee ja huomioi työntekijöiden tarpeita erinomaisen hyvin. Yrityksessä vallitsee todella hyvä yhteishenki ja “tekemisen meininki”.

Asteen tuotevastaava Great Place to Work -kyselyn avoin vastaus

Kuusi faktaa astelaisuudesta

  • Rento tekemisen meininki Kulttuurimme kulmakiviä ovat tasa-arvo, erilaisuuden rikkaus, toistemme kunnioittaminen, rento tekemisen meininki sekä matalan hierarkian organisaatio. Asteella jokainen kuuluu joukkoon ja kaikkien työpanosta arvostetaan.
  • Joustava hybridimalli Työskentelemme asiakas- ja tiimilähtöisesti joustavassa hybridimallissa, joka sallii erilaiset työtavat. Joku tarvitsee omaa rauhaa, kun toiset haluavat vaihtaa ajatuksia työkavereiden kanssa toimistolla. Säännöllisillä tiimitapaamisilla varmistamme, että kaikki tuntevat toisensa, viestintä pelaa ja tiimihenki säilyy.
  • Hyvinvointia ylläpitävät edut Astelaisten hyvinvointi on tärkein prioriteettimme. Tarjoamme henkilöstöllemme mm. lounasedun, puhelinedun ja toimistollamme sijaitsevan kuntosalin vapaan käytön. Kannustamme pitämään huolta hyvinvoinnista liikunta- ja kulttuuriedun avulla. Haaverin sattuessa vapaa-ajalla, on astelaiset vakuutettu tapaturmavakuutuksella.
  • Iloista yhdessäoloa Astelaiset taitavat hauskanpidon ja yhteisöllisyyden taidon, myös työajan ulkopuolella. Pienempien aftereiden ja virkistystapahtumien lisäksi juhlimme koko Asteen voimin vähintään kahdesti vuodessa. Bileet mm. Toton African tahdissa ovat saavuttaneet astelaisten keskuudessa jo kulttimaineen.
  • Apua ja tukea työkaveilta Asteella vallitsee hyvä henki ja yhteisöllinen ilmapiiri. Tarvittaessa apua pyydetään, annetaan ja apua saadaan isoihin ja pieniin ongelmiin. Kommunikointi on helppoa niin johdon kuin tiimikaverin kanssa. Kukaan meistä ei jää yksin.
  • Kehitämme osaamistamme On tärkeää, että koemme tekevämme mielekästä työtä, jossa voimme kehittyä paremmaksi päivä päivältä. Asteella meillä on mahdollisuus oppia toisiltamme, kehittyä sopivan haastavissa työtehtävissä sekä hankkia uusia valmiuksia ja ajantasaista ammattitaitoa.

Sinustako uusi astelainen?

Tilaa osaamiselle ja kehittymiselle

Kiinnostaako työmahdollisuudet Asteella? Meille ei ole merkitystä taustallasi tai sillä, oletko keltanokka vai pitkän linjan osaaja. Erilaisuus on rikkaus ja arvostamme jokaista astelaista yksilönä. Meidän jengissä tärkeintä on innokkuus ja asiakaslähtöisyys.

Voit olla etsimämme uusi astelainen jos osaat toimia itsenäisesti ja haluat ottaa vastuuta, mutta toimit myös tiimissä ja haluat kehittää osaamistasi. Arvostamme erityisen paljon oma-aloitteisuutta ja aktiivista kommunikointia sekä asiakkaan että tiimin suuntaan.